skip to Main Content
085 - 7921209 info@endsens.nl

Ondanks de situatie waar we in zitten moeten we door met ondernemen

Om te beginnen ben ik erg blij met het pakket aan maatregelen vanuit de overheid. Het geeft mij aan dat ze er alles aan doen om werknemers en ondernemend Nederland niet te laten vallen. We weten met zijn allen niet hoe lang dit allemaal gaat duren maar we moeten door, linksom of rechtsom. Creativiteit voert de boventoon. Eerst zorgen dat we onder de omstandigheden waar in we zitten weer kunnen werken, kinderen, weliswaar aangepast, wel onderwijs krijgen en de zorg zoveel mogelijk geholpen wordt met het belangrijke en goede werk wat ze doen.

Ik denk alleen ook dat we met zijn allen moeten door gaan met ondernemen. In deze tijd is het misschien een vies woord omdat we saamhorig moeten en willen zijn, maar ondernemen is toch echt geld uitgeven en geld verdienen en daar moeten we denk ik niet vies van zijn want de maatregelen zijn alleen nodig als we stoppen met ondernemen.

Er zijn doelgroepen die niet door kunnen helaas maar de rest moet mijn inziens wel de economie op gang houden en dat kan alleen maar door aankoop en verkoop. Ik vind het geweldig om te zien dat de restaurants maaltijden laten afhalen of bezorgen, ik vind het geweldig om te zien dat mensen hun kennis inzetten voor de zorg en wellicht zijn er nog wel andere dingen te bedenken ook. Wat kunnen we verder nog verzinnen? 

Zijn er mensen die thuis zitten die hun kennis in een andere branche in kunnen zetten of die ingehuurd kunnen worden voor andere werkzaamheden. Ik zag callcenters vragen om ondersteuning en zo zijn er vast nog meer dingen te verzinnen.

Vanuit ENDSenS willen we door en bekijken wij in deze periode onze manier van werken. Wij hebben een beperkt budget (hadden we al langer als startup) maar wij zijn onze sales en support applicaties aan het aanpassen. Wie heeft er een goed idee? Laat het ons weten.

Aan de andere kant zijn wij net als een paar weken geleden nog steeds op zoek naar nieuwe resellers die hun klanten (ook juist in deze tijd) willen helpen met de beveiliging van de Mobile werkplek of dat nu thuis is of waar dan ook. Wil je meer informatie. Schroom dan niet om contact op te nemen. 

Johan Eweg, ENDSenS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top