skip to Main Content
085 - 7921209 info@endsens.nl

Maand mei, Mobile Device Management Proof of Concept maand

Proof of Concept
Wil jij met jouw organisatie of wil je voor jouw klant Mobile Device Management inrichten maar is er twijfel, dan is het nu de tijd om een Proof of Concept (PoC) te starten. In de maand mei hebben wij een speciale aanbieding om onze resellers en haar klanten te helpen bij de start van Mobile Device Management.
De hele maand mei is het mogelijk om met minimale kosten, voor 20 gebruikers, te starten met Mobile Device Management. Een PoC is een inrichting waarbij na de PoC direct besloten kan worden door te gaan. In plaats van een testomgeving richten we een productieomgeving in die na de “Go” direct in productie genomen kan worden. Wil je niet door dan kan de omgeving gestopt worden.
Een PoC zonder te weten wat de criteria zijn om wel of niet door te gaan is zinloos. ENDSenS helpt bij het opstellen van deze criteria en helpt bij het nemen van de Go/NoGo beslissing.
Na inrichting is onze ervaring dat PoC gebruikers (eindgebruikers en de beheerorganisatie van onze klanten) na 2 weken weten of Mobile Device management waarde heeft. In deze aanbieding levert ENDSenS de volgende activiteiten:- Opstellen PoC criteria en inrichtingsdocument.

  • Inrichting van de Mobile Device Management omgeving
  •  Ondrsteuning bij de uitrol van de PoC-testgebruikers
  • Support tijdens de PoC
  • Ondersteuning bij Go/NoGo beslissing
  • Advies verdere uitrol na succesvolle PoC of ontmanteling van de omgeving als de klant niet door wil

 

Investering

ENDSenS levert de PoC op basis van MobileIron. De support en licentieprijzen zijn afhankelijk van de aantallen en de MDM bundel die gekozen wordt. ENDSenS biedt nu de licenties (MobileIron Gold) voor de PoC gratis aan.
Daarnaast biedt ENDSenS de PoC aan voor 50% van het factuurbedrag upfront. Bij een geslaagde PoC wordt het resterende bedrag in rekening gebracht. De prijs voor deze actie is inclusief support tijdens de PoC. Zodra de klant het resterende bedrag heeft betaald, zal ENDSenS kosteloos eventuele aanpassingen in functionaliteit doorvoeren. (behorende bij de MobileIron Gold licenties). Tevens neemt de klant een supportcontract en de licenties af. Eventueel kan er op basis van de wensen van de klant op voorhand specifiek aangegeven worden wat de investering is wanneer de klant door wil.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Justin Lafleur of Johan Eweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top