skip to Main Content
085 - 7921209 info@endsens.nl
ENDSenS Producten

ENDSenS Go

Klanten zijn gewend om de aanschaf van mobiel maandelijks te betalen waarbij Mobile Device Management over het algemeen een jaarlijkse licentie vraagt in combinatie met jaarlijkse supportkosten en een eenmalige implementatie.

Om Mobile Device Management makkelijker verkoopbaar te maken biedt ENDSenS als enige in Nederland een basis Mobile Device Management oplossing gebaseerd op MobileIron als platform in een abonnementsvorm. Hierbij sluiten we aan op de vraag vanuit de markt, maken we het makkelijker verkoopbaar en maken we het beter schaalbaar voor eindklanten.

Op dit moment is MobileIron de onderliggende oplossing die geboden wordt. MobileIron is een van de grootste binnen het speelveld van Mobile Device Management en heeft veel opties.

Neem contact met ons op

Binnen het model krijgt de klant

MDM licentie

In de basis MobileIron Silver maar naar wens uit te breiden

Implementatie

Remote implementatie van de oplossing

Operationeel support

De beheerder van de organisatie kan vragen stellen en problemen melden die remote worden afgehandeld

UEM Oplossingen

Er komen steeds meer Unified Endpoint Management oplossingen op de markt. Hierdoor weet je als onbekende in de markt niet welke oplossing nou het beste past bij jouw organisatie. ENDSenS geeft onafhankelijk advies hierin en heeft de kennis om de volgende UEM oplossingen te implementeren:

  • MobileIron Core
  • MobileIron Cloud
  • Microsoft EMS (Intune)
  • Workspace One (AirWatch)
  • Samsung Knox Manage
  • SOTI
Neem contact met ons op

Zero-Trust Model: “Never trust, always verify

Access Control

MobileIron Access

Zakelijke data wordt steeds gevoeliger en met de nieuwe AVG wetgeving ben je verplicht om de controle te hebben hierover. Maar met alle cloudoplossingen zoals Office365 of een Salesforce, is het een uitdaging om te voorkomen dat een van je medewerkers op zijn of haar vakantieadres toch even inlogt vanaf een internetcafe en de gevoelige documenten download en bekijkt. Vervolgens worden deze documenten niet van het systeem verwijderd en wordt dit gezien als datalek.

Met deze add-on op de UEM van MobileIron heb je deze security uitdaging beter onder control.

Neem contact met ons op

Identity & Access Management

Met Okta zetten we een stap richting de moderne infrastructuur.

Met Univeral Directory vervangen we de legacy Active Directory die on-premise staat geïnstalleerd. Gebruikersinformatie kan hierin worden opgeslagen zodat we identity management kunnen toepassen. Zo kun je dus zorgen voor toegang tot verschillende services zoals Microsoft 365 of Salesforce op basis van functie.

Met Single Sign-On voorkom je dat men veel verschillende wachtwoorden moeten onthouden. Door de cloud services te integreren met Okta, is het onthouden van verschillende login gegevens verleden tijd. 

Passwordless Authentication

Als we Okta i.c.m. MobileIron Access gebruiken hoeven eindgebruikers zich niet meer druk te maken over login gegevens. Met de technieken van vandaag kunnen we zorgen voor passwordless authentication.

Neem contact met ons op

Mobile Threat Defense

Mobile Threat Defense zorgt o.a. voor het detecteren van bedreigingen op het gebied van device vulnerabilities, netwerk vulnerabilities en applicatie vulnerabilities.

 

  • Voorbeelden van device vulnerabilities zijn: jailbreak, kwetsbaar OS, encryptie niet aan, untrusted/suspicious profiel;
  • Voorbeelden van netwerk vulnerabilities zijn: phishing attacks, malicious hotspots, man-in-the-middle attacks, malicious bluetooth;
  • Voorbeelden van applicatie vulnerabilities zijn: privacy risks, security risks, suspicious app behavior (een camera die toegang wil tot contactpersonen bijvoorbeeld), side-loaded apps
Neem contact met ons op
Back To Top